Mozzarella-tomatisalat krõbedal saialFoto: Sandra Urvak
Anni Arro 3. september 2015 04:15

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 tk Küps tomat
50 g Konserv- või keedetud kikerherned
0.5 tk Küüslauguküüs
Basiilik
4 spl Oliiviõli
Sool
Must pipar
Rukola
Lambasalat
2 viilu Lavašš, ciabatta või sepik
1 tk Pühvlipiima-mozzarella pall

Valmistamine

1. Tükelda tomatid sektoriteks ja aseta koos kikerherneste, hakitud küüslaugu ja puruks rebitud basiilikuga kaussi.

2. Lisa oliiviõli, sool ja pipar. Sega korralikult läbi ja jäta paariks minutiks tõmbama.

3. Lisa rukola ja põldkännak, sega kergelt läbi ja aseta kahele krõbedale röstitud saiaviilule. Kõige peale tõsta mozzarella.