Friteeritud suvikõrvits õlletainas
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
1 kl Nisujahu
1 spl Maisitärklis
0.5 tl Küpsetuspulber
0.5 tl Sool
1 kl Tume õlu
2 tk Keskmine suvikõrvits
Õli friteerimiseks
Valmistamine
1. Sega omavahel kuivained ja õlu.
2. Viiluta suvikõrvits.
3. Kuumuta potis õli.
4. Tõsta suvikõrvitsaviilud tainasse ja friteeri kuumas õlis kuldpruuniks.
HEA TEADA!
Hea suupiste või ka eraldi roana maitsev tainas suvikõrvits on parim külma kastmega. Selleks sega omavahel paksu majoneesi ja magusat tšillikastet – see magus-vürtsikas kombinatsioon on sellise suupiste kõrvale parim!
Ära jäta viile liiga õhukeseks, muidu jääb tulemus väga tainane. Samas ei tasu ka väga paksusid viile lõigata, siis ei küpse suvikõrvits läbi. Friteerimise asemel võid tainas viile ka pannil praadida.
Kommentaarid (0)