Räime-kartulivorm küllusliku mädarõikaga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
600 g Värsked räimed
Sool
Must pipar
3 tk Keedetud kartul
1 tk Mugulsibul
Või vormi määrimiseks
100 g Mädarõigas
1.5 dl Rõõsk koor 35%
Värske till
Keedumuna soovi korral
Valmistamine
1. Puhasta kalad ning eemalda räimedelt selgroog ja seljauim. Maitsesta fileed mõlemalt poolt soola ja pipraga. Viiluta kartulid ja sibul.
2. Määri küpsetusvormi põhi ja ääred võiga. Tõsta iga filee peale 0,5 tl mädarõigast ning murra siis pooleks. Laota fileed vaheldumisi kartulite ja sibulalõikudega vormi. Vala peale rõõsk koor ja küpseta 180-kraadises ahjus 20–25 minutit.
3. Serveeri rohke tilliga ja soovi korral ka peeneks hakitud keedumunaga.
Kommentaarid (0)