Kiudainerikkad toidud

Värske salat Pecorino'ga 

Kersti Rea, 6. mai 2015, 02:38
Värske salat Indrek Susi

Koostisosad
1 pott Lehtsalat
1 pott Rukola
100 g Beebispinat
Kirsstomatid
Röstitud seedermännisaamned
Pecorino või parmesan
KASTE
1 tk Suur küüslauguküüs
6 spl Oliiviõli
3 spl Palsamiäädikas
1 tl Sool
1.5 tl Fariinsuhkur
Värskelt jahvatatud must pipar

Valmistamine

1. Rebi eri sorti salatid kaussi. Poolita suuremad kirsstomatid, väiksemad jäta terveks.

2. Sega väikeses purgis kokku kaste – kannatab juba eelmisel päeval külmikusse valmis teha.

3. Kalla kaste vahetult enne söömist salatile ja sega õrnalt läbi. Puista üle röstitud seedermänniseemnetega ja riivi peale Pecorino juustu.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee