Linnuliha retseptid

Grillitud ingverikana 

Kersti Rea, 6. mai 2015, 05:21
Grillitud ingverikana Indrek Susi

Koostisosad
500 g Kana kintsuliha
Marineeritud sushi-ingver
MARINAAD
3 spl Oliiviõli
2 spl Sojakaste
3 tk Tükeldatud küüslauguküüs
1 spl Barbecue- või mõni muu tomatist kaste
0.25 tl Sool
1 spl Riivitud värske ingver

Valmistamine

1. Lõika liha parajateks tükkideks ja määri siis marinaadikastmega. Aseta tihkelt kaussi maitsestuma.  Lase külmikus seista vähemalt 2 tundi, parem terve öö.

2. Leota puust vardaid 20 minutit külmas vees. Lüki liha vaheldumisi sushiingveriga vardasse ja grilli kuumal grillil, tavalises ahjus või ahju grillrežiimil.

Paku kõrvale veinikastet

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee