Nädala kook

Rabarberi-vanillilimonaad 

Katrin Press, 6. mai 2015, 07:36
Rabarberi-vanillilimonaad Katrin Press

Koostisosad
1 l Tükeldatud rabarber
1 tk Värskelt pressitud sidruni mahl
1 dl Vesi
2 dl Suhkur
0.5 tk Vanillikaun

Valmistamine

1. Pane kõik ained potti, lase keema tõusta ja keeda tasasel tulel 10–15 minutit.

2. Jahuta täielikult, enne kui läbi peenikese sõela kurnad. Hoia kuni serveerimiseni suletud anumas jahedas.

3. Lahjenda 1 osa siirupit 2 osa külma mullivee ja jääkuubikutega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee