Prantsuse köök

Mini-quiche’id kitsejuustu ja maitserohelisega 

Katrin Press, 6. mai 2015, 02:27
Mini-quiche’id kitsejuustu ja maitserohelisega Katrin Press
Kogus 20 tükki.

Koostisosad
3 tk Muna
250 ml Hapukoor
3 spl Hakitud värsked ürdid
Sool
Must pipar
150 ml Mure kitsejuust
0.5 kg Lehttainas

Valmistamine

1. Eelsoojenda ahi 200 kraadini. Klopi munad lahti, lisa hapukoor ja ürdid, sega läbi. Maitsesta soola ja pipraga. Lõpuks sega sisse kitsejuust.

2. Rulli lehttainas jahusel laual õhemaks. Lõika tainast ruudud. Aseta paberümbrised muffinipanni aukudesse, vormi tainaruutudest pesad ja täida need kahe kolmandiku ulatuses täidisega.

3. Küpseta 15 minutit, kuni täidis on tahenenud ja tainas kuldpruun.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee