Taco'd sealihagaFoto: Katrin Press
Mehhiko köök
6. mai 2015, 05:13

Taco'd sealihaga

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
400 g Sealiha
Toiduõli praadimiseks
1 pk Fajita-maitseainesegu
Sool
1.5 dl Vesi
12 tk Maisitasku ehk taco
SALSA
5 tk Tomat
1 tk Sibul
Jalapeno
Värske koriander
0.5 tk Värskelt pressitud laimi mahl
Sool

Valmistamine

1. Haki salsa koostisained peeneks, sega kokku ja pigista hulka laimimahl. Maitsesta soolaga. Lõika lihast peened ribad ja pruunista. Lisa maitseainesegu, veidi soola ja vesi. Hauta 10–15 minutit.

2. Täida soojendatud maisitaskud liha ja salsaga. Juurde paku guacamole’t või hapukoort.