Itaalia köök

Suitsukana-sinihallitusjuustukastmes tagliatelle 

Angeelika Kang, 6. aprill 2015, 05:47
Suitsukana-sinihallitusjuustukastmes tagliatelle Heinmaa Foto
Mahedamaitseline sinihallitusjuustukaste, millele annab meeldivat maitset suitsukana. Võid kasutada nii suitsutatud kanafileed, -kintse kui ka -koibi.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 spl Õli
2 tk Punane sibul
3 tk Küüslauguküüs
400 g Suitsukana
Sool
Must pipar
0.5 dl Kuiv valge vein
2 dl Rõõsk koor 35%
150 g Sinihallitusjuust
200 g Pappardelle või tagliatelle
200 g Kirsstomatid
Lehtpetersell

Valmistamine

1. Kuumuta ribadeks lõigatud punast sibulat ja hakitud küüslauguküüsi mõni minut kastrulis õlis. Lisa tükeldatud suitsukanatükid. Prae veel paar minutit ning maitsesta soola ja musta pipraga.

2. Kalla juurde valge vein ja lase korraks keema tõusta. Vala hulka vahukoor ja murendatud sinihallitusjuust. Keeda 5 minutit, kuni kaste pakseneb.

3. Vahepeal keeda pasta soolaga maitsestatud vees pehmeks. Kurna ja vala kastme hulka. Lisa ka poolitatud kirsstomatid ja hakitud lehtpetersell.

Serveeri kohe.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee