Kiudainerikkad toidud

Pirni-sinihallitusjuustupirukas 

Angeelika Kang, 6. aprill 2015, 04:39
Pirni-sinihallitusjuustupirukas Heinmaa Foto
Pirukas, kus kohtuvad soolane ja magus. Võid puistata küpsetisele ka Kreeka pähkleid.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
500 g Lehttainas
TÄIDIS
4 tk Pirn
150 g Sinihallitusjuust
3 dl Hapukoor
2 tk Muna
Sool
Must pipar

Valmistamine

1. Rulli tainas laiali ja vooderda sellega 24 cm läbimõõduga või väiksemate pirukavormide põhi ja servad.

2. Koori pirnid ja eemalda südamikud. Viiluta puuviljad ning lao tainale. Murenda peale sinihallitusjuust.

3. Sega omavahel hapukoor ja munad ning maitsesta soola ja musta pipraga. Vala segu vormi(desse) ja küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit. Väiksematele vormidele piisab 20 minutist. Serveeri leigelt värske salatiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee