Seafileed ürdise kohupiimatäidisega
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
20 minutit + 15–20 minutit ahjus
Koostisosad
800 g Sea sisefilee
150 g Kohupiimakreem
2 spl Hakitud maitseroheline
2 tk Küüslauguküüs
100 g Riivjuust
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Tee terava noaga seafilee keskele pikuti sisselõige (nii et teisest otsast jääb filee kinni) ja õgvenda seda suuremaks.
2. Hõõru kohupiimakreemi hulka hakitud maitseroheline ja purustatud küüslauk. Sega hulka riivjuust ja maitsesta soola-pipraga. Topi kreem filee õõnsusse, kinnita lahtine ots hambatikuga.
3. Pruunista fileed pannil õlis igast küljest, maitsesta pealt soola ja pipraga ning tõsta siis ahju.
4. Küpseta 190-kraadises ahjus 15–20 minutit, olenevalt filee paksusest. Võta ahjust, lase fooliumi all 10 minutit “puhata”, lõika viiludeks ja serveeri.
Kommentaarid (0)