Kiudainerikkad toidud

Ahjuköögiviljad 

Ädu-Krõõt Kaarli , 9. märts 2015, 02:56
AhjuköögiviljadFoto: Meeli Küttim

Koostisosad
Kartul
Porgand
Valge ja punane mugulsibul
Paprika, brokoli, bataat jms (soovi järgi)
Sool
Must pipar
Oliiviõli

Valmistamine

“Retsept on hästi lihtne. Kartulikoorimisega ma ennast ei vaeva – milleks ...

1. Kartul ja porgand. Lõika need pisut peenemaks. Õli peale ning viskad ahju grillrežiimile. Jälgi, kui need on krõbedad, siis on juba pehmed ka.

2. Nüüd viska teised asjad juurde: paprikat, sibulat, brokolit, mida iganes ja kes mida armastab. Sega köögiviljad oliiviõli ja soolaga. Ja ahju. Rohkem ei ole mitte midagi.

3. Siia ma ei pane küüslauku ka, ainult sibulat: punast ja valget. Kõik need toidud, mis mul on, on nii lihtsad.”