Ulukiliha retseptid

Metsseapraad 

Ädu-Krõõt Kaarli, 9. märts 2015, 04:45
MetsseapraadFoto: Meeli Küttim

Koostisosad
Suur tükk metssealiha
Küüslauk
2 spl Mesi
Sool
Must pipar

Valmistamine

1. Sega mesi, hakitud küüslauk ja sool-pipar kokku, mätsi liha sellega kokku ja lase pisut aega seista.

2. Siis lõika liha meelepärasteks tükkideks ja pruunista pannil ühelt ja teiselt poolt. Tõsta tükid haudepotti (sel juhul lisa ka pisut vett) või ahjupannile, kuidas soovi on.

3. Küpseta ahjus kuni kolm tundi – oleneb kogusest ja tükkide suurusest, liha peab olema korralikult pehme.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee