Lihatoidu retseptid

Konjakikastmes kanasüdamed 

Silva Soobik, 9. märts 2015, 05:53
Konjakikastmes kanasüdamed Haide Rannakivi

Koostisosad
500 g Broilerisüdamed
2 spl Või
1 dl Rõõsk koor 35%
1 dl Rõõsk koor 10%
2 spl Konjak
Sool
Must pipar

Valmistamine

1. Puhasta südamed, loputa, lõika tükkideks.

2. Pruunista kiiresti kuumas võis. Maitsesta soola ja pipraga, vala peale koored ja hauta.

Enne serveerimist lisa konjak.

HEA TEADA!

Konjakikastmes kanasüdamed sobivad kiireks argiõhtusöögiks. Valmistamiseks kulub vähe aega ja kui konjak välja arvata, pole ka kulud suured. Arvestada tuleks, et kanasüdamed on lihaselised ja väga pehmeks nad ei lähegi. Sobis hästi jasmiiniriisiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee