Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
700 g Koha või muu valge kala filee
MARINAAD
0.25 dl Õli
1 dl Vesi
1 tk Sibul
3 tk Küüslauguküüs
1 tk Punane tšilli kaun
2 tk Tüümianioks
4 tl Meresool
0.5 dl Suhkur
1.5 dl Valge veini äädikas
3 dl Valge vein
Valmistamine
1. Lõika kalafilee tükkideks.
2. Mõõda kastrulisse õli ja vesi, kuumuta keemiseni. Lisa viilutatud sibul ja küüslauk ning hakitud tšilli. Lisa ka ülejäänud ained, v.a äädikas ja vein. Hauta 7–8 minutit.
3. Lisa marinaadi äädikas ja vein ning kalatükid. Kuumuta 3–4 minutit ja pane purki.
Kommentaarid (0)