Eestimeelne kama-tiramisu
Koostisosad
400 g Kohupiimapasta
1 dl Tuhksuhkur
1 tl Vanillsuhkur
3 spl Kamajahu
4 dl Rõõsk koor 35%
1 tk Biskviitpõhi (ümmargune)
IMMUTAMISEKS
3 spl Vana Tallinna liköör
Astelpajumarjad (vahele) soovi korral
1.5 dl Kange must kohv
PEALE
Mõru kakaopulber
Astelpajumarjad soovi korral
Valmistamine
1. Vahusta koor. Sega hulka kohupiimapasta, suhkrud ja kama.
2. Sega külm kohv ja liköör.
3. Lõika biskviit pooleks ja tõsta alumine pool alusele. Immuta kohvi-likööriseguga ja määri peale pool kohupiimavahust.
4. Tõsta peale teine biskviidipool, immuta taas ja kata ülejäänud kohupiimavahuga. Soovi korral pane kihtide vahele ka marju.
5. Hoia torti 6 tundi kuni üle öö külmas.
6. Serveerides sõelu peale ohtralt kakaopulbrit ja kaunista soovi korral marjadega.
Kommentaarid (0)