Kiudainerikkad toidud

Värske kapsa salat fetajuustuga 

Lia Virkus, 2. märts 2015, 04:36
Värske kapsa salat fetajuustugaFoto: Jaan Heinmaa
See salat sobib suveajal kõikide grillroogade, nii liha, kala, kana kui ka vorstikeste juurde.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
500 g Värske kapsas
1 tk Porru
200 g Fetajuust
KASTE
6 spl Oliiviõli
2 spl Valge veini äädikas
1 spl Dijoni sinep
2 tk Küüslauguküüs
Sool

Valmistamine

1. Tõmba juurviljakoorijaga kapsast peened ribad. Vala keev vesi peale ja lase paar minutit seista. Nõruta ja loputa külma veega.

2. Lõika pestud porru peenteks ribadeks ja sega jahtunud kapsaga.

3. Valmista salatikaste ja vala kapsale. Sega läbi ning lase maitsestuda 15 minutit.

4. Tõsta serveerimiskaussi ja pudista peale fetajuust.