Kiudainerikkad toidud

Küpsised astelpajujahust 

Ott Tomik, 9. veebruar 2015, 03:36
Küpsised astelpajujahustFoto: Ott Tomik

Koostisosad
200 g Või
1 kl Suhkur
1 tk Muna
3 spl Hapukoor
1.5 kl Astelpajujahu
1.5 kl Speltanisujahu
0.5 tl Sooda
Sool

Valmistamine

1. Vahusta toasoe või suhkruga. Klopi sisse muna ja hapukoor ning sega kõik ühtlaseks massiks.

2. Ühenda sool, sooda, speltanisu- ja astelpajujahu ja lisa vahustatud võile.

3. Sega ühtlaseks tainaks ja vormi toidukile sisse vorstiks.

4. Lase külmkapis 30 minutit maitsetel ühtlustada ning lõika tainast võrdsed seibid.

5. Küpseta 20 minutit 175-kraadises ahjus. Lase küpsistel enne söömist veidi jahtuda, sest need vajavad tahenemisaega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee