Kalatoitude retseptid

Pannkoogivorm suitsuräimedega 

Maria Kaljuste, 9. veebruar 2015, 03:30
Pannkoogivorm suitsuräimedegaFoto: Krõõt Tarkmeel

Kogus: kümnele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 spl Või
3 tk Muna
500 ml Piim
200 g Sõre jahu
1 tl Sool
TÄIDIS
50 tk Suitsuräim
200 g Hapukoor
1 spl Või
Mist pipar

Valmistamine

1. Puhasta suitsuräimed nahast ja luudest.

2. Aja või ja hapukoor kastrulis keema, lisa noaotsatäis pipart, keeda läbi ja pane puhastatud räimed kastrulisse.

3. Lase väheke liigutades keema tõusta, võta tulelt, maitsesta soolaga. Valmista eelnimetatud ainetest õhukesed pannkoogid.

4. Pane võitud ja riivsaiaga riputatud parajasse vormi üks pannkook, selle peale suitsuräimetäidis, sinna jälle kook ja nii edasi, kuni kõik ained on tarvitatud. Pealmine kord on pannkook, peale sea võitäppeid, lusikatäis hapukoort, väheke riivsaia ja küpseta ahjus 10 minutit.

Serveeri kuumalt õhtusöögiks pruuni võiga.