Koostisosad
Feta
Kõrvits
Porgand
Paprika
Punane sibul
Oliivid
Rukola
KASTE
1 spl Mesi
Oliiviõli
Dijoni sinep
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Rösti viljad 180-kraadises ahjus. Rasvainena kasuta külmpressitud kookosrasva, mis jätab huvitava maitsehõnguse ega lase juurikatel ära kuivada.
2. Kui segu on ahjus küpsenud vastavalt maitsele pehmeks või jäänud krõmpsuks, sega see kokku rukolaga.
3. Kastme jaoks sega kokku mesi, sinep, oliiviõli, pipar. Soola võid ka lisamata jätta, kuna feta on isegi soolane. Lisa fetajuust.
4. Soovi korral saad salatit timmida ning lisada hoopis (suitsu)kanafileed või lõhet.
HEA TEADA!
Vali köögiviljade hulgast välja endale meelepärased.
Kommentaarid (0)