Kalapada rohekarpidega
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
1.5 spl Karri
1 spl Õli
400 g Kookospiim
3 dl Kala- või köögiviljapuljong
1 tk Väike porru
1 tk Sidrunheinavars
200 g Lillkapsas
2 tl Nisujahu
2 spl Külm vesi
600 g Valge kalafilee võib ka külmutatud
20 tk Sügavkülmutatud rohekarp
100 g Brokoli
Valmistamine
1. Kuumuta karrit keskmisel kuumusel malmist paja põhjas õlis segades minuti jagu. Lisa kookospiim ja puljong, kuumuta keemiseni kaane all.
2. Viiluta pestud porru, haki jämedalt sidrunhein. Tükelda lillkapsas ja brokoli väikesteks õisikuteks. Lisa kõik potti ja kuumuta taas keemiseni.
3. Sega vesi jahuga ja sega patta. Keeda väiksel kuumusel u 8 minutit, suurenda kuumust ja lisa tükeldatud kala ja karbid. Keeda 3 minutit, maitsesta vajadusel veel soola ja pipraga ning naudi kohe koos kuuma aurutatud metsiku riisiga.