Maiuse valmistamiseks võib kasutada kõikvõimalikke jääke, mis kappi seisma on jäänud: kommid, küpsised, popcorn, erinevad pähklid jne.
Koostisosad
400 g Valge šokolaad tervete metspähklitega
175 g Vahukommid
100 g Kooreta soolatud pistaatsiapähklid
100 g Kuivatatud jõhvikad
10 g Soolane popcorn
Valmistamine
30 ruudukest
1. Sulata šokolaad ja jäta jahtuma. Haki vahukommid väiksemaks ning sega kokku pistaatsiapähklite, jõhvikate ja popcorn’iga. Lisa ka sulatatud šokolaad ning sega korralikult läbi.
2. Vala küpsetuspaberiga kaetud kandilise 20 x 25cm vormi põhja, kata toidukilega ning suru segu tugevalt vormi põhja kokku.
3. Tõsta paariks tunniks külma tahenema. Lõika maius ruutudeks.
Kommentaarid (0)