Kiudainerikkad toidud

Jõulumaitselised pistaatsiapähklid 

Andra Kalda, 3. detsember 2014 05:08
Jõulumaitselised pistaatsiapähklidFoto: Andra Kalda
Soolased pistaatsiapähklid piparkoogimaitselise magusa kattega on head sooja hõõgveini juurde.

Koostisosad
400 g Koortega soolatud pistaatsiapähklid
1 tk Munavalge
2 tl Piparkoogimaitseaine
5 spl Suhkur

Valmistamine

1. Klopi munavalge kergelt vahule. Puhasta pähklid koortest. Sega munavalge, pähklid, piparkoogimaitseaine

ja 4 sl suhkrut ning vala ahjuplaadile.

2. Küpseta 200-kraadises ahjus 7–8 minutit, kuni pähklid on küpsed ja krõbedad. Vahepeal sega pähkleid. Siis pane juurde 1 sl suhkrut ning jäta pähklid jahtuma.