Kalatoitude retseptid

Krõbe lavašš suitsulõhe ja kaaslastega 

Tiina Lebane, 24. november 2014, 04:58
Krõbe lavašš suitsulõhe ja kaaslastega
Mõnus suupiste krõbeda lavaši, kreemja toorjuustu, soolase lõhe ja marineeritud sibulatega valmib kiiresti ning sobib nii õhtuseks näljapeletuseks kui külmale suupistelauale.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk Suur õhuke lavašš
150 g Maitsestamata toorjuust
1 spl Värsked kapparid
2 spl Marineeritud pärlsibulad
1 tk Punane sibul
200 g Külmsuitsulõheviilud
Hakitud värske till

Valmistamine

1. Laota lavašš küpsetuspaberile, määri toorjuustuga ja puista peale punase sibula rõngad.

2. Jaga lavašš neljaks ja tõsta 2 osa küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.

3. Küpseta eelsoojendatud 225-kraadises ahjus 5 minutit. Tõsta küpsenud palad tööpinnale ja küpseta

samamoodi ka ülejäänud 2 osa.

4. Murra küpsenud osad kohe väiksemateks tükkideks ning jaga peale kapparid, pärlsibulad ja lõheviilud.