Krõbe lavašš suitsulõhe ja kaaslastega
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
1 tk Suur õhuke lavašš
150 g Maitsestamata toorjuust
1 spl Värsked kapparid
2 spl Marineeritud pärlsibulad
1 tk Punane sibul
200 g Külmsuitsulõheviilud
Hakitud värske till
Valmistamine
1. Laota lavašš küpsetuspaberile, määri toorjuustuga ja puista peale punase sibula rõngad.
2. Jaga lavašš neljaks ja tõsta 2 osa küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
3. Küpseta eelsoojendatud 225-kraadises ahjus 5 minutit. Tõsta küpsenud palad tööpinnale ja küpseta
samamoodi ka ülejäänud 2 osa.
4. Murra küpsenud osad kohe väiksemateks tükkideks ning jaga peale kapparid, pärlsibulad ja lõheviilud.
5. Lõpuks puista peale hakitud värsket tilli ja söö kohe.
Kommentaarid (0)