Sealiha pirnide ja sinihallitusjuustuga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
15 minutit + 20 minutit ahjus
Koostisosad
1 spl Õli
2 tk Punane sibul
2 tk Suur pirn
Rosmariinioks
650 g Seavälisfilee
50 g Sinihallitusjuust
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Koori sibulad ja lõika 8 sektoriks. Koori pirnid ja lõika neljaks.
2. Kuumuta sibulat, pirne ja rosmariini pannil õlis umbes 5 minutit, kuni need hakkavad karamellistuma. Tõsta siis ahjuvormi.
3. Hõõru lihatükid maitseainetega sisse, pruunista pannil mõlemalt poolt ja tõsta samuti ahjuvormi.
4. Küpseta 200-kraadises ahjus 10 minutit.
5. Pane peale juustutükid ja küpseta veel 10 minutit, kuni juust on sulanud.
Kommentaarid (0)