Seene-arrabbiataFoto: Jaan Heinmaa
Kiudainerikkad toidud
1. oktoober 2014, 11:05

Seene-arrabbiata

Tuliterava tšilliga pastade vihjeks on sõna “arrabbiata”. Mahedad seened sobivad hästi seda kooslust rikastama.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
Oliiviõli
200 g Šampinjonid või muud söögiseened
1.5 tk Tšillikaun
2 tk Küüslauguküüs
4 dl Tomatikaste
Sool
Suhkur
400 g Penne-pasta

Valmistamine

1. Prae seened õlis kerge pruunistumiseni, maitsesta soolaga ning eemalda siis pannilt.

2. Kuumuta hakitud tšillit ja küüslauku samal pannil ning lisa siis tomatikaste.

3. Keeda ühtlaseks ning maitsesta vajadusel soola ja suhkruga.

4. Lisa keedetud pasta ja praetud seened, sega läbi ning serveeri kohe.