Sügisese aedniku chilli con carneFoto: Jaan Heinmaa
Kiudainerikkad toidud
29. september 2014, 05:04

Sügisese aedniku chilli con carne

Rohkete sügiseste köögiviljade ja hakklihaga vürtsikas chilli corn carne maitseb hästi nii omaette roana kui ka keedetud riisi või kartulitega.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
20 minutit + 20 minutit hautamiseks

Koostisosad
2 tk Küüslauguküüs
2 tk Sibul
2 tk Paprika
1 tk Suvikõrvits
600 g Hakkliha
Oliiviõli
400 g Purustatud tomatid
Basiilik
Salvei
Rosmariin
1 tk Tšillipipar
Sool
Must pipar
400 g Valged konservoad

Valmistamine

1. Koori ja haki küüslauk.

2. Lõika sibulad õhukesteks sektoriteks.

3. Puhasta ja tükelda paprikad.

4. Lõika suvikõrvits kuubikuteks.

5. Pruunista hakkliha pannil õlis ning maitsesta soola ja pipraga. Lisa sibul ja küüslauk ning pruunista pisut.

6. Tõsta hakkliha potti. Lisa paprika, suvikõrvits, purustatud tomatid, hakitud ürdid ja tšilli ning hauta 10 minutit.

7. Lisa nõrutatud oad ja hauta veel 10 minutit. Vajadusel maitsesta veel soola ja pipraga.