Mee-maisipannkoogidFoto: Jaan Heinmaa
Hommikusöögi retseptid
29. september 2014, 03:59

Mee-maisipannkoogid

Kuldsed ja krõbedad pannkoogid mesise siirupiga on tõeliselt mõnus hommikusöök või magustoit.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1.5 dl Nisujahu
1.5 dl Maisijahu
3 tl Küpsetuspulber
0.5 tl Sool
3 dl Piim
3 tk Muna
5 spl Mesi
4 spl Sulatatud või
Õli (praadimiseks)
MEE-APELSINISIIRUP
1 dl Mesi
1 tk Värskelt pressitud apelsini mahl
1 tl Värskelt riivitud apelsini koor
0.5 tl Jahvatatud kaneel

Valmistamine

1. Sega jahu, maisijahu, küpsetuspulber ja sool hästi läbi.

2. Klopi munad lahti ning sega hulka piim, mesi ja sulatatud või. Sega kuivained vedelikuga.

3. Tõsta lusikaga pannile väikesed koogid ning küpseta kuldseks ja krõbedaks.

4. Sega mesi, apelsini mahl ja riivitud koor ning kaneel.

5. Keeda, kuni vedelik pakseneb ja muutub siirupiseks.

6. Nirista siirup kookidele.