Singi-kapsa panniroog kukeseentegaFoto: Jaan Heinmaa
Taimetoidu retseptid
22. september 2014, 03:39

Singi-kapsa panniroog kukeseentega

Panniroog sisaldab kõike, mida ühelt korralikult kõhutäitelt eeldada. Valmista sellisel pannil, mida saab hiljem ahju pista või tõsta üleküpsetamiseks ahjuvormi.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 kg Koorega kartulid
25 g Või
0.5 tk Hiina kapsas
1 tk Sibul
1 dl Puljong
300 g Sink või peekon
200 g Kukeseened
Õli

Valmistamine

1. Tükelda kartulid ja keeda soolakas vees pehmeks, nõruta ja auruta kuivaks.

2. Sulata pool võist pannil, lisa ribadeks lõigatud hiina kapsas ja sibulaviilud ning prae 2–3 min.

3. Sega ribadeks lõigatud sink ja tükeldatud kartulid.

4. Kuumuta kuldseks ja krõbedaks, u 3–4 min.

5. Kuumuta kukeseeni tilga õliga eraldi, kuni eralduv vedelik on aurustunud. Kalla seened pannile.

6. Lisa puljong ja hauta 5 min.

7. Kuumuta grillahi, pane peale ülejäänud või (viiludena) ja küpseta roog kuldseks ja krõbedaks.