Singi-kapsa panniroog kukeseentega
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
1 kg Koorega kartulid
25 g Või
0.5 tk Hiina kapsas
1 tk Sibul
1 dl Puljong
300 g Sink või peekon
200 g Kukeseened
Õli
Valmistamine
1. Tükelda kartulid ja keeda soolakas vees pehmeks, nõruta ja auruta kuivaks.
2. Sulata pool võist pannil, lisa ribadeks lõigatud hiina kapsas ja sibulaviilud ning prae 2–3 min.
3. Sega ribadeks lõigatud sink ja tükeldatud kartulid.
4. Kuumuta kuldseks ja krõbedaks, u 3–4 min.
5. Kuumuta kukeseeni tilga õliga eraldi, kuni eralduv vedelik on aurustunud. Kalla seened pannile.
6. Lisa puljong ja hauta 5 min.
7. Kuumuta grillahi, pane peale ülejäänud või (viiludena) ja küpseta roog kuldseks ja krõbedaks.
Kommentaarid (0)