Salati retseptid

Kiire kartulisalat 

Pille Enden, 22. september 2014, 03:19
Kiire kartulisalat Jaan Heinmaa
Eriti kiire kartulisalati variant! Kasuta oma lemmikmajoneesi, siis on garanteeritud sobiv maitse. Soovi korral sega see hapukoorega. Salati võid serveerida kas soojalt või külmalt. Lisandiks paku külmi praeliha lõike.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
4 tk Porgand (keskmine)
6 tk Kartul (keskmine)
2 dl Külmutatud herned
12 tk Kornišon (väike marineeritud kurk)
1 dl Majonees
0.5 tl Kange sinep
Petersellilehed (serveerimiseks)

Valmistamine

1. Koori porgandid ja kartulid ning lõika ühesuurusteks tükkideks.

2. Keeda väheses soolakas vees 4 minutit, vala juurde herned ja keeda pehmeks, u 4–5 minutit. Nõruta ja jahuta mõni minut.

3. Tõsta kaussi, lisa kornišonid ja sinepiga segatud majonees. Soovi korral sega hulka petersellilehed.

4. Sega läbi ja kui meeldib, maitsesta ning serveeri külmade praelõikudega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee