Linnuliha retseptid

Aprikoosikana 

Tiina Lebane, 22. september 2014, 02:01
Aprikoosikana Jaan Heinmaa
Selle lihtsa ja tervisliku roa valmistamisega saavad hakkama kõik, ka pere nooremad liikmed. Aeglane ja suhteliselt madalal kuumusel küpsemine tagab eriti mahlase ahjuroa.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
10 minutit + 1 tund ahjus

Koostisosad
4 tk Broilerifilee
2 pk Kuivsupp (nt juustu- või kanapüreesupp)
2 dl Kohvikoor
200 g Kuivatatud aprikoosid
Värske petersell

Valmistamine

1. Lõika fileed suupärasteks tükkideks ja tõsta koos aprikoosidega ahjuvormi.

2. Raputa peale supipulber, sega läbi ja vala üle kohvikoorega.

3. Küpseta rooga kaaneta ahjuvormis 170‒180-kraadises kuumuses umbes 1 tund.

4. Puista pisut jahtunud vorm üle värske hakitud peterselliga.

Lisandiks sobib kõige paremini keedetud riis.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee