Sealiha pirnide ja sinihallitusjuustuga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
15 minutit + 20 minutit ahjus
Koostisosad
1 spl Õli
2 tk Punane sibul
1 tk Pirn (suur)
3 tk Tüümianioks
2 spl Pruun suhkur
700 g Seavälisfilee või -karree
50 g Sinihallitusjuust
Valmistamine
1. Koori sibulad ja lõika 8 sektoriks. Koori pirnid ja lõika neljaks.
2. Kuumuta pannil õlis sibulat, pirne ja tüümiani koos pruuni suhkruga u 5 minutit, kuni muutuvad pruuniks.
3. Hõõru sealihatükid maitseainetega sisse ja pruunista pannil mõlemalt poolt.
4. Tõsta ahjuvormi. Tõsta peale sibulad ja pirnid.
5. Küpseta 200-kraadises ahjus 10 minutit, pane peale sinihallitusjuustutükid ja küpseta veel 10 minutit, kuni juust ära sulab.
Kommentaarid (0)