Soojad kukeseenesaiad
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
4 tk Sai (viilud)
2 spl Või
8 dl Kollased või lehterkukeseened
1 tk Sibul (väike)
1.5 dl Rõõsk koor 35%
Sool
Must pipar
3 tilk Valge veini äädikas
KAUNISTUSEKS
Murulauk
1 dl Riivitud Parmesan
Valmistamine
1. Rösti saiaviilud või prae pannil võis krõbedaks.
2. Prae pannil ka tükeldatud seened ja hakitud sibul võis.
3. Lisa koor ja kuumuta mõni minut, kuni vedelik aurustub ja pannile jääb paksem seenekaste.
4. Maitsesta soola ja pipraga. Jaga seenesegu saiadele.
5. Puista peale riivitud Parmesani ja hakitud murulauku, naudi kohe.
Kommentaarid (0)