Soojad kukeseenesaiadFoto: Jaan Heinmaa
Lia Virkus 1. september 2014 03:00
Imehead soojad krõbedad saiad hommiku-õhtusöögiks või miks mitte ka sisseastunud külalistele, kui oled eelmisel päeval seenel käinud.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
4 tk Sai (viilud)
2 spl Või
8 dl Kollased või lehterkukeseened
1 tk Sibul (väike)
1.5 dl Rõõsk koor 35%
Sool
Must pipar
3 tilk Valge veini äädikas
KAUNISTUSEKS
Murulauk
1 dl Riivitud Parmesan

Valmistamine

1. Rösti saiaviilud või prae pannil võis krõbedaks.

2. Prae pannil ka tükeldatud seened ja hakitud sibul võis.

3. Lisa koor ja kuumuta mõni minut, kuni vedelik aurustub ja pannile jääb paksem seenekaste.

4. Maitsesta soola ja pipraga. Jaga seenesegu saiadele.

5. Puista peale riivitud Parmesani ja hakitud murulauku, naudi kohe.