Hommikusöögi retseptid

Fetajuustu-tomatiomlett 

Toidutare, 26. august 2014, 13:26
Fetajuustu-tomatiomlett 
Kellele basiilik ja münt tunduvad omleti liiga kaugete sugulastena, võib toidu sisse hakkida tuttavat rohelist sibulat – ja kohe ohtralt! Sellega muutub roa vahemerehõnguline alatoon muidugi kohe üsna eestimaiseks.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
5 tk Muna (suur)
3 spl Piim
5 tk Kirsstomatid
2 spl Hakitud basiilik
1 spl Hakitud münt
50 g Fetajuust
Sool
Must pipar

Valmistamine

1. Klopi munad piimaga lahti. Maitsesta soola ja pipraga, puista sisse ürdid ning sega läbi.

2. Kuumuta pannil õli, kalla siis munasegu pannile ja küpseta keskmisel kuumusel 4–5 minutit.

3. Algul sega aeg-ajalt pannilabidaga, kuni roog hakkab veidi hanguma.

4. Puista peale fetajuust ja tomatipoolikud ning lase veel mõned minutid küpseda, kuni toit on kreemjas ja hangunud, kuid mitte liiga kuiv.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee