Kiudainerikkad toidud

Tikritšatni 

Lia Virkus, 31. juuli 2014, 12:16
Tikritšatni Jaan Heinmaa
Oma aia tikritest saab väga maitsva lisandi grillitud liha kõrvale. Kogus 0,5 liitrit.

Koostisosad
500 g Tikrid
1 tk Sibul
2 dl Rosinad
2.5 dl Moosisuhkur
1 dl Valgeveiniäädikas
1 tl Ingver (riivitud)
1 tl Kollased sinepiseemned
1 tl Sool
0.5 tl Kurkum
1 tk Tšillipipar (või 0.5 tl Cayenne'i pipart)

Valmistamine

1. Naksa ära tikrite mustad otsad, pane marjad potti.

2. Lõika sibul õhukesteks ratasteks, lisa koos äädika, rosinate, soola ja vürtsidega.

3. Keeda u 15 minutit, lisa moosisuhkur, keeda veel 5 minutit ja kalla purkidesse, kaaneta. Säilita külmas.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee