Kiudainerikkad toidud

Kilekotikurgid 

Lia Virkus, 18. august 2014, 03:08
KilekotikurgidFoto: Jaan Heinmaa
Kui sul on kiirelt vaja teha maitsvaid värskeid hapukurke, saad need valmis 2–3 tunniga kilekotis ja külmas. Kurke on hea paar tundi enne külmas vees leotada, et nad jääksid krõmpsud. 

Koostisosad
1 kg Värske kurk
1 sl Mersool
10 tk Mustasõstralehed
Tillivarred ja -õisikud
1 tk Küüslaugupea
2 tl Sinepiseemned

Valmistamine

1. Pese kurgid ja kui on aega, hoia neid paar tundi kuni üle öö külmas.

2. Lõika kurkidel otsad ära, et maitsed kiiremini imenduksid.

3. Tükelda mustasõstralehed ja küüslauk, pane koti põhja koos soola ja seemnetega.

4. Pane kotti ka kurgid ja hakitud tillivarred.

5. Sõlmi kott pealt kinni ja sakuta segamini.

6. Vettpole vaja lisada, see aeglustab maitsestumist.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee