Tomati-suvikõrvitsatšatniFoto: Jaan Heinmaa
Kiudainerikkad toidud
18. august 2014, 02:48

Tomati-suvikõrvitsatšatni

Kogus 1 liiter.

Koostisosad
750 g Tomat
350 g Suvikõrvits
1 tk Sibul
5 dl Suhkur
1.5 dl Õuna-siidriäädikas
2 dl Kollased rosinad
1 sl Karri
1 sl Jahvatatud ingver
3 tk Küüslauguküüs
Kuivatatud ingver

Valmistamine

1. Tükelda tomatid kuubikuteks, lõika suvikõrvitsad ribadeks.

2. Haki sibul ja küüslauk, pane kõik ained koos kastrulisse. Kuumuta keemiseni suurel kuumusel, vähenda kuumust ja lase tunnike kaane all podiseda.

3. Sega aeg-ajalt, tõsta kuumadesse purkidesse ja kaaneta.