Hommikusöögi retseptid

Ahjuomlett suvikõrvitsa ja paprikaga 

Mari-Liis Ilover, 4. august 2014, 02:40
Ahjuomlett suvikõrvitsa ja paprikaga| Mari-Liis Ilover
Toitev ja mahlane munaroog on pungil krõmpsuvaid köögivilju. Sobib nii hommikusöögiks, vahepalaks kui ka kergeks õhtueineks. Paku kõrvale värsket rohelist salatit.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
1 tk Paprika
300 g Suvikõrvits (noor)
6 tk Muna
200 ml Rõõsk koor 10%
100 g Riivjuust
3 sl Hakitud murulauk
Sool
Must pipar
Õli

Valmistamine

1. Lõika suvikõrvits keskelt pikuti pooleks, seejärel viiluta õhukeselt.

2. Puhasta paprika seemnekodadest, lõika õhukesteks ribadeks ja haki need.

3. Klopi munad lahti, lisa koor, riivjuust ja murulauk. Maitsesta segu soolaga.

4. Kata umbes 30 x 25 cm suurune ahjuvorm küpsetuspaberiga. Pintselda see vähese õliga.

5. Vala segu vormi. Puista peale köögiviljad, sega kergelt kahvliga, et need jaotuksid ühtlaselt.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee