Kiudainerikkad toidud

Oasalat 

Angelica Udeküll, 11. august 2014, 01:21
OasalatFoto: Daisy Lappard

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
200 g Rohelised oad
200 g Kollased oad
200 g Kirsstomatid
1 tk Punane sibul
2 sl Hakitud basiilik
50 g Oliivid
80 ml Oliiviõli
50 ml Punase veini äädikas
0.5 tl Suhkur
Sool
Must pipar

Valmistamine

1. Eemalda ubadelt varreotsad ja keeda oad soolaga maitsestatud vees poolpehmeks.

2. Jahuta oad külma vee all maha ja lõika lühemateks juppideks.

3. Haki sibul, basiilik ja poolita kirsstomatid ning oliivid.

4. Sega õlist, äädikast ja maitseainetest kaste.

5. Lisa kastmele esmalt basiilik ja tomatid, seejärel jahutatud oad ja viimasena oliivid.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee