Kiudainerikkad toidud

Kana ja kahe kapsa panniroog 

Pille Enden, 21. juuli 2014, 02:05
Kana ja kahe kapsa panniroog Jaan Heinmaa
Kana ja värsked köögiviljad – see ongi õige kesksuve roog. Võimalusel valmista vokkpannil.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
3 tk Kanafilee
3 sl Maisitärklis
Ingver (väike jupp)
2 tk Küüslauguküüs
Õli
150 g Brokol
150 g Lillkapsas
100 g Varsseller
2 tk Porgand
1 tk Sibul
2.5 dl Kanapuljong
Sool
Must pipar
2 sl Sojakaste, vajadusel gluteenivaba

Valmistamine

1. Lõika kanafileed ribadeks ja pane kilekotti. Raputa kotti tärklis. Sega soja, riivitud ingver ja purustatud küüslauk. Lisa kotti ja klopi hästi segamini. Pane 30 minutiks külmkappi.

2. Kuumuta pannil õli ja pruunista selles kanaribasid 4–5 min. Tõsta panni äärde. Lisa brokoli- ja lillkapsaõisikud, selleri- ja porgandiviilud ning sibulasektorid. Kuumuta veel 5–6 min ja lisa puljong.

3. Lükka kana tagasi köögiviljade sekka ja kuumuta veel 5–6 min. Maitsesta soola ja pipraga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee