Linnuliha retseptid

Grillitud piprane kalkunifilee 

Pille Enden, 4. august 2014, 02:58
Grillitud piprane kalkunifileeFoto: Jaan Heinmaa
Kalkuni rinnaliha on kuivem ja sitkem kui broileriliha ning vajab seetõttu pikemat marineerimisaega.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
+ 24 tundi maitsestumiseks.

Koostisosad
500 g Kalkuni rinnaliha
MARINAAD
2 dl Maitsestamata jogurt
2 sl Mesi
0.5 tl Sool
1.5 sl Sidrunipipar
0.5 tl Purustatud roheline pipar
Must pipar

Valmistamine

1. Lõika liha 1,5 cm laiusteks viiludeks. Sega kokku marinaadiained ja pane liha marinaadi. Lase maitsestuda soovitatavalt ööpäev.

2. Grilli kalkunitükke 10–12 minutit, neid vahepeal korra keerates.