TortiljaampsudFoto: Jaan Heinmaa
Linnuliha retseptid
4. august 2014, 01:53

Tortiljaampsud

Samal ajal, kui liha grillil küpseb, võid esimese nälja kustutamiseks valmistada sütel mõned tortiljaampsud. Soovi korral lisa vahele ka grillkanatükikesi. Hea oleks kasutada turul müüdavat vürtsikat adžikat, kuid sobib ka poekaup.

Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
8 tk Tortilja
300 g Juust (mozzarella, suluguni või brõnsa)
100 g Grillkana (soovi korral)
1 peotäis Basiilik või koriander
Õli (määrimiseks)

Valmistamine

1. Määri kahele tortiljale õhuke kiht adžikat. Laota ühele neist õhukeselt viilutatud või riivitud juust, soovi korral tükeldatud kana ja siis hakitud maitseroheline. Vajuta peale teine tortilja.

2. Pintselda õliga ja grilli mõlemalt poolt paar minutit. Lõika sektoriteks ja serveeri kohe. Toimi samamoodi ka ülejäänud tortiljadega.