Kiudainerikkad toidud

Külm tomatisupp basiilikuga 

Angelica Udeküll, 14. juuli 2014, 00:54
Külm tomatisupp basiilikugaFoto: Daisy Lappard

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
4 tk Tomat
1 dl Tomatimahl
1 tk Küüslauguküüs
2 sl Oliiviõli
5 lehte Basiilik
Must pipar
Meresool

Valmistamine

1. Tee tomatisse noaga väikesed ristid ja tõsta tomatid kuuma vee sisse.

2. Tõsta kuumast veest tomatid külma vee sisse ja kui tomatitel on koor lahti löönud, siis koori need.

3. Tükelda tomatid väiksemaks ja lisa koos teiste komponentidega kannmikserisse ning püreesta.

HEA TEADA!

* Tomatisupi maitse sõltub paljugi tomatist ja viljade magususest, hapukusest jms. Lisa vajadusel maitse järgi veidi hapet (sidrunimahla) ja magusust (suhkrut).

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee