Kiudainerikkad toidud

Tatraomlett 

Lia Virkus, 21. juuli 2014, 01:35
Tatraomlett Jaan Heinmaa
Tatrajahuga omlett on kosutav söögikord. Kohe praadimisel sobib lisada hakitud sibulat, paprikat, tomatit, juustu. Huvitava kuju saad omletti piparkoogi- või muus vormis praadides.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 tk Muna
3 sl Rõõsk koor
3 sl Peen toortatrajahu
1 sl Külmpressitud oliiviõli
Sool
Must pipar
Maitseroheline

Valmistamine

1. Vispelda munad koore või veega segamini. Lisa tatrajahu, sool ja pipar ning sega.

2. Kuumuta pannil oliiviõli ja vala munasegu pannile. Kata pann kaanega ja kuumuta madalal kuumusel valmimiseni.

SOOVITUS!

Rõõsa koore asemel võid kasutada ka hapukoort või vett.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee