TatraomlettFoto: Jaan Heinmaa
Kiudainerikkad toidud
21. juuli 2014, 01:35

Tatraomlett

Tatrajahuga omlett on kosutav söögikord. Kohe praadimisel sobib lisada hakitud sibulat, paprikat, tomatit, juustu. Huvitava kuju saad omletti piparkoogi- või muus vormis praadides.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 tk Muna
3 sl Rõõsk koor
3 sl Peen toortatrajahu
1 sl Külmpressitud oliiviõli
Sool
Must pipar
Maitseroheline

Valmistamine

1. Vispelda munad koore või veega segamini. Lisa tatrajahu, sool ja pipar ning sega.

2. Kuumuta pannil oliiviõli ja vala munasegu pannile. Kata pann kaanega ja kuumuta madalal kuumusel valmimiseni.

SOOVITUS!

Rõõsa koore asemel võid kasutada ka hapukoort või vett.