Väikesed lehttainapitsad
Kogus: kaheteistkümnele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
250 g Pärmi-lehttainas
60 g Mozzarella
1 tk Tomat
Punane pesto või
6 tl Tomatipasta
12 lõiku Suitsuvorst
Parmesan (riivitud)
Pune või pitsamaitseaine
Valmistamine
1. Pudista mozzarella väikesteks tükkideks. Viiluta tomat.
2. Rulli sulanud tainas õhemaks.
3. Lõika sellest klaasiga 12 umbes 8 cm läbimõõduga pitsapõhja.
4. Vajuta need süvendatud vormi põhja ja külgedele. Torka kahvliga põhja sisse mõned augud.
5. Tõsta igale põhjale 0,5 tl punast pestot, sellele vorstiviil, siis mozzarellatükid ja tomativiil. Tomatile puista punet või pitsamaitseainet. Kõige peale raputa veidi riivitud Parmesani.
6. Küpseta 210 kraadi juures 15–20 minutit.
Kommentaarid (0)