Rassolnik tatratangu ja kalaga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
Kala supikogu või
500 g Meelepärane kala
1.5 l Vesi
3 tera Must pipar
2 tera Vürts
2 lehte Loorber
1 dl Toortatratang
1 tk Sibul
2 tk Porgand
4 tk Kartul
4 tk Marineeritud kurk
1 dl Kurgimarinaad
SERVEERIMISEKS
Maitseroheline (petersell, till)
Hapukoor
Valmistamine
1. Pane vesi, pipar, koorimata sibul (eemalda vaid pealmine koorekiht), vürts ja loorber potti ning lisa supikogu. Keeda puljong valmis (kulub umbes 20 minutit). Võta kala puljongist välja ja kurna leem.
2. Pane kurnatud leem uuesti tulele. Lisa tangud ja tükeldatud porgandid ning keeda 5 minutit. Lisa kooritud ja tükeldatud kartulid ning keeda peaaegu pehmeks (10 minutit). Seejärel lisa tükeldatud kurgid ja kala ning keeda suppi veel 2‒3 minutit, kuni liha ja kartul-porgand on pehmed.
3. Maitsesta lõplikult kurgimarinaadi ja vajadusel soola-pipraga. Serveeri maitserohelise ja hapukoorega.
Kommentaarid (0)