Gazpacho arbuusi ja köögiviljadega
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
500 g Arbuus (viljaliha)
200 g Värske kurk
100 g Paprika
1 vars Seller
0.5 tk Laim
Tšilli (näiteks jalopeno)
1 sl Basiilik (hakitud)
1 sl Münt (hakitud)
1 sl Punase veini äädikas
Must pipar
Valmistamine
1. Puhasta arbuusi viljaliha seemnetest ja lõika kuubikuteks.
2. Tükelda kurk ja sellerivarred.
3. Puhasta paprika seemnetest ja lõika samuti tükkideks.
4. Haki jalapeno peeneks.
5. Aseta kõik komponendid köögikombaini ja püreesta, kuni supis pole enam tükke.
6. Maitsesta supp värskelt pressitud laimimahla ja musta pipraga.
7. Serveerimisel lisa värskeid ürte.
Hea teada!
* Supi hulka võid lisada ka suveküpseid magusaid tomateid.
* Jalapenot pane vastavalt sellele, kui teravat tulemust soovid, kuid pigem vähe kui palju, sest supi muud komponendid on väga kerge maitsega.
Kommentaarid (0)