Lumepallisupp mandlilaastudega
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
3 tk Muna
5 dl Piim
3 sl Suhkur
0.5 tl Vanillsuhkur
0.5 dl Röstitud mandlilaastud
2 sl Vedel mesi
Valmistamine
1. Eralda munavalged kollastest. Hõõru munakollased 1,5 sl tavalise ja 0,5 tl vanillsuhkruga läbi. Lisa dl piima, sega ühtlaseks ja jäta ootele.
2. Vahusta munavalged 1,5 sl suhkruga.
3. Aja ülejäänud piim keema, lisa sellele niristades ja segades muna-piimasegu. Seejärel tõsta lusikaga piima sisse munavalgetupsud. Sega ettevaatlikult, et munavalge küpseks läbi, ent vahutordikesed ei läheks katki.
4. Jaga magustoit taldrikutesse, puista üle mandlilaastudega ja nirista peale pisut mett. Serveeri kohe.
Kommentaarid (0)