Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
3 tk Munavalge
150 ml Moos (näiteks mustasõstra-vaarikamoos)
1 sl Suhkur
2 tl Želatiin
2 sl Vesi
Valmistamine
1. Kuumuta moos suhkruga läbi.
2. Paisuta želatiin 2 spl külma veega ja sulata kuumas moosis.
3. Eralda munavalged ja vahusta peaaegu tugevaks vahuks.
4. Vahustamist jätkates nirista kuum moos peene joana munavahu hulka.
5. Jätka vahustamist veel umbes kümme minutit, kuni vaht on muutunud tihkeks.
6. Tõsta vaht kaussidesse ja koos nendega külma tahenema.
SOOVITUS!
* Serveeri külmutatud marjadega.
* Ära vahusta munavahtu üle, nii tekivad desserdi sisse õhumullid.
Kommentaarid (0)