Kiudainerikkad toidud

Vahukoore-moosikreem 

Angelica Udeküll, 16. juuni 2014 03:10
Vahukoore-moosikreemFoto: Daisy Lappard
Tegemist on päris magusa ja rammusa kreemiga, seetõttu on mõistlik seda serveerida väiksemas koguses. Näiteks võid kreemi tõsta muretainakorvikestesse või vahvlitesse.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
2 dl Moos (näiteks mustasõstra-vaarikamoos)
1 sl Suhkur
2.5 dl Rõõsk koor 35%
1 tl Želatiin
1 sl Vesi

Valmistamine

1. Paisuta želatiin lülma veega ja sulata vesivannil.

2. Sega želatiin moosi hulka.

3. Vahusta koor suhkruga.

4. Lisa želatiiniga moos vahukoore hulka.

5. Tõsta kreem külma tahenema.